середу, 2 грудня 2020 р.

На допомогу класному керівнику

  Кіноіндустрія- потужний центр створення дидактичних матералів для проведеня виховної роботи.

Кіно- це той інструмент, котрий дозволяє без тиску проводити впливи на учня із задоволенням для самого школяра.

Важливо правильно дібрати фільми для перегляду та порадити їх для перегляду. А під час обговорення ви не тільки закріпите сформовану думку, але і налогодите кращу комунікацію з вихованцями.

Тримайте мій перелік фільмів для перегялду, котрі будуть цікавими і корисними для учнів старшої ланки (9-11 класи) (тема: як досягнути мети та не вигоріти на її шляху. Також у фільмах піднімається тема спілкування та людських взаємин як основи існування)

1. "Жертвуя пешкой" ( Трейлер .Американська біографічна кінодрама режисера і продюсера Едварда Цвіка, що вийшла 2014 року. Стрічка розповідає про матч за шахову корону на чемпіонаті світу з шахів 1972 року.Сюжет- У столиці Ісландії у сам розпал Холодної війни відбувається матч за шахову корону між діючим чемпіоном росіянином Борисом Спаським та претендентом американцем Боббі Фішером. Боротьба двох шахових гігантів уособлює боротьбу двох наддержав, увага всього світу прикута до гри.

2. "Пеле. Рождение легенды" (Трейлер . Сюжетная линия фильма охватывает детство будущей легенды футбола, вплоть до победы на Чемпионате мира в Швеции, когда Пеле было семнадцать лет. Судьба Эдсона Арантиса ду Насименту не всегда была благосклонна к нему. Его отец был подающим надежды игроком, но рано получил травму и не смог добиться значительных достижений. Семья жила небогато. Несмотря на это, родители очень любили своих детей и старались сделать всё, чтобы помочь им выбиться в люди.)

3. "Проклятый Юнайтед" ( Трейлер Британська спортивна драма 2009 року, знята режисером Томом Гупером за однойменним бестселером Девіда Піса, заснованому на авторській оцінці діяльності Браяна Клафа на посаді головного тренера футбольного клубу Лідс Юнайтед у 1974 році. )

4. "Юнайтед. Мюнхенская трагедия" ( Трейлер . Британський телевізійний фільм режисера Джеймса Стронга, написаний Крісом Чібнолом. Він заснований на реальній історії малюків Басбі Манчестер Юнайтед, відомій як Мюнхенська авіакатастрофа. Зокрема, фільм звертає увагу на тренера Джиммі Мерфі, зіграного Девідом Теннантом, та Боббі Чарлтона, якого зіграв Джек О'Коннел.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Подорож до країни сонячних мрій

 Що таке дитинство? Це країна сонячних мрій!