пʼятницю, 20 грудня 2019 р.

Інтерактивна бесіда до Дня Збройних сил України

Щорічно 6 грудня — в день ухвалення 1991 року закону України «Про Збройні сили України» відзначається День Збройних сил України.Загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців давно заслужило всенародну повагу і шану з боку офіційних державних структур усіх рівнів.На сьогоднішній день сили українських миротворців широко затребувані всім світовим співтовариством, що свідчить і про високі технічні можливості, і про довіру до професійної підготовки військовослужбовців Збройних Сил України.

Долучилися до святкування учні 2 класу. У формі інтерактивної бесіди визначили хто відноситься до ЗСУ, чим відрізняються між собою військовослужбовці, збагатили уявлення про призначення військових. 


В ході заходу дійшли висновку, що доблесть і честь солдатів і офіцерів - в цьому справжня сила будь-якої армії та українські військовослужбовці зберегли все це і примножили. Український воїн - надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Подорож до країни сонячних мрій

 Що таке дитинство? Це країна сонячних мрій!