середу, 6 листопада 2019 р.

Тиждень безпеки на дорозі

«Діти, які зараз навчаються в Новій українській школі, мають бути озброєні не лише знаннями, а й навичками та компетентностями» –  зауважив Віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленко.
Саме компетентністно орієнтований підхід до навчання закладено в основу концепції НУШ, який доповнюють: принципи дитиноцентризму та педагогіки партнерства, новий зміст освіти, а також сучасне освітнє середовище – безпечне, доступне та дружнє до дитини.
Початкова школа має особливу місію: допомогти дитині оволодіти базовими знаннями та навичками. Прикладом таких базових навичок є знання правил дорожнього руху та їх практичне дотримання.



Тому на уроках "Я досліджую світ", "Дизайн та технології", ранкових зустрічах у формі ділової гри вводимо правила, яких треба дотримуватися на проїзжій частині кожному пішоходу.Головні з них- це знання дорожних знаків, сигналів світлофора та правил переходу дороги.З метою підвищення ефективності формування таких практичних умінь використали методи передбачення, рольової гри, входження в картину та рухливі ігри.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Подорож до країни сонячних мрій

 Що таке дитинство? Це країна сонячних мрій!